Razpis izobraževanja iz področja higiene živil in sistema HACCP
za osebje v planinskih kočah
Organizator: Planinska zveza Slovenije Izvajalec: Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH)
Lokacija: NLZOH, enota Kranj, Gosposvetska ulica 12, 4000 Kranj.
Termin 1: 14. junij 2016 ob 16.00 Termin 2: 21. Junij 2016 ob 16.00
Program seminarja
- Slovenska in EU zakonodaja na področju živil;
- Dobra higienska in proizvodna praksa;
- Alergeni in njihovo ustrezno označevanje;
- HACCP sistem (in njegovi podporni programi);
- Označevanje hranilnih vrednosti na predpakiranih živilih;
- Najpogostejša neskladja ugotovljena med notranjim nadzorom in kako jih odpravimo.
Vsebina bo delno prilagojena za planinske koče. Program bo trajal predvidoma do 19.00.
Po koncu izobraževanja udeleženci dobijo potrdilo o izvedenem izobraževanju.
Št. udeležencev: do 20 na termin
Prijavitelj je lahko planinsko društvo, drugi lastnik ali najemnik planinske koče, ki je vpisana v register planinskih koč PZS. Termin se zapolnjuje po principu prej prispelih prijav. Organizator si pridržuje pravico, da izobraževanje (oz. termin) odpove v primeru premajhnega števila prijav.
Cena na osebo: 15 €
Rok prijav: 9. junij 2016
Izpolnjeno in podpisano prijavnico pošljite na naslov PZS, Gospodarska komisija, p.p. 214, Dvorakova 9, 1000 Ljubljana ali pošljete sken prijavnice na naslov gospodarska.komisija@pzs.si.
Dodatne informacije glede seminarja dobite pri strokovnem sodelavcu GK, Dušanu Prašnikarju, ki je dosegljiv na telefonski številki 01 434 56 83 ali na elektronskem naslovu gospodarska.komisija@pzs.si.
Janko Rabič, načelnik Gospodarske komisije PZS |
Bojan Rotovnik,
predsednik PZS
|
Priloga: Razpis (305 kB) Prijavnica (130 kB) |