sreda, 27. januar 2021
POIŠČI

7. konferenca o planinskem gospodarstvu
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

ponedeljek, 30. november 2020 ob 13:00, ogledov: 640

Okrešelj z novim koledarjem in novo spletno stranjo

Objavil(a): Barbara Gradič Oset
Največja gradbena dela na Okrešlju so za letos končana, pretekli teden je Slovenska vojska še zadnjič letos na delovišče pripeljala gradbeni material. A celjsko planinsko društvo ne miruje. Te dni je v prodajo ponudilo nov planinski koledar za prihodnje leto, kot tudi novo spletno stran o Frischaufovem domu na Okrešlju.
Planinsko društvo Celje Matica je pred zimskim časom stopilo v promocijsko akcijo. Najprej je društvo v sredini meseca izdalo poseben koledar 2021 s fotografskimi utrinki Okrešlja v različnih letnih časih in delih dneva. Kupiti ga je mogoče na info.pdcelje@gmail.com ali na telefonsko številko 051 233 797 (Patricija)

okre_elj_koledar_2021


Pred dnevi pa je zaživela še posebna spletna stran Frischaufov dom na Okrešlju. Na povezavi je mogoče najti osvežene informacije o dogajanju in izvajanju del na Okrešlju. Spremljajte lahko razvoj projekta in novega doma. Zanimiva je tudi pestra zgodovina doma na krnici nad Logarsko dolino. Predstavljani so tudi sponzorji in donatorji. Na spletni strani so objavljeni tudi različni izdelki, z nakupom katerih boste pomagali zgraditi nov dom na Okrešlju in sodelovati v zgodbi, ki združuje ljudi in neskončne ideje, ustvarja nova prijateljstva ter ruši meje. 

**************
Preberite še:
Okrešelj v kratkem filmu (video)
Frischaufov dom na Okrešlju, simbol narodne časti, skozi desetletja
Na Okrešlju slovesno položili temeljni kamen za nov dom (foto)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti