nedelja, 1. oktober 2023
POIŠČI

Nova čistilna naprava za še čistejše Kriške pode
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 25. januar 2023 ob 17:00, ogledov: 5447

Razpis za delo v planinskih kočah na Velem polju, pod Bogatinom in na Uskovnici

Planinsko društvo Srednja vas v Bohinju | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Srednja vas v Bohinju za čas poletne sezone 2023, predvidoma od junija do oktobra, z možnostjo podaljšanja, razpisuje več prostih delovnih mest za delo v svojih planinskih kočah.

Delo bo potekalo predvidoma od junija do oktobra v naslednjih kočah:

Opis del in nalog
  • Kuhar: pripravlja hladne in tople jedi ter sladice (toplotna obdelava, razdeljevanje na posamezne obroke, garniranje in dekoriranje), pri tem upošteva recepte in količinske normative za porabo živil in obroke gotovih jedil, delo opravlja higiensko, skrbno pazi na higieno in čistočo v kuhinji.
    Pogoj: 1 leto delovnpogojih izkušenj, poskusno delo 1 mesec.

  • Oskrbnik: odgovarja za poslovanje planinske koče, skrbi, da gostinsko osebje svoje dolžnosti pravilno in vestno opravlja, uvaja nove delavce, vodi rezervacijski sistem, sprejema goste in jih razporeja po sobah, streže gostom, zaračunava storitve, skrbi za nabavo živil, pijače, trgovskega blaga in potrošnega materiala, daje predloge za nabavo drobnega inventarja oz. osnovnih sredstev, sestavlja in oddaja dnevne obračune in druga poročila, odvaja gotovino.
    Pogoji: 3 leta delovnih izkušenj, poskusno delo 1 mesec, pogovorno in pisno znanje vsaj enega svetovnega jezika (zaželen angleški jezik), računalniška pismenost.

  • Pomožni gostinski delavec: opravlja dela v kuhinji in strežbi, pospravlja sobe in ostale prostore v in ob planinski koči.
    Pogoji: pogovorno znanje vsaj enega tujega jezika (zaželen angleški jezik), računalniška pismenost.Od kandidatov pričakujemo veselje za delo v planinski koči in sposobnost ekipnega dela. Delovno razmerje (oz. druge oblike poslovnega sodelovanja - študentska napotnica, s.p., ...) bomo sklenili za določen čas, s polnim, neenakomerno razporejenim delovnim časom. Nudimo stimulativno plačilo in podporo vodstva društva.

Vlogo pošljite najkasneje do 15. marca 2023 na naslov Planinsko društvo Srednja vas v Bohinju, Srednja vas 79, 4267 Srednja vas ali na elektronski naslov pd-srvas@siol.net.

Dodatne informacije: 031 341 821

------------------------------------------------
Več prostih delovnih mest za delo v planinskih kočah  
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti