sreda, 17. avgust 2022
POIŠČI

Naj planinska koča 2021
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

nedelja, 30. maj 2021 ob 08:00, ogledov: 2879

POSTANI OSKRBNIK Zavetišča v Gozdu

Planinsko društvo Križe | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Križe za čas letne sezone 2021 od 1. 7. 2021 do vključno 30. 9. 2021 išče oskrbnika oziroma oskrbniško ekipo za oskrbovanje Zavetišča v Gozdu.

Zavetišče v Gozdu je v letni sezoni odprto od petka od 14. ure do nedelje zvečer (do 21. ure), v dnevih pred praznikom od 14. ure dalje in ob praznikih do 21. ure. Po dogovoru je lahko zavetišče odprto tudi v ostalih dnevih. Zavetišče je dostopno z vozilom.

Osnovni pogoji oskrbovanja:
  • Pogodbo bomo sklenili s ponudnikom, podjetjem (d.o.o. ali s.p.), ki ima registrirano opravljanje gostinske dejavnosti in ustrezne tovrstne izkušnje.
  • Ponudnik mora izpolnjevati pogoje, ki jih določa Zakon o gostinstvu in Pravilnik o upravljanju in poslovanju planinskih koč.
  • Zaželeno zanje enega tujega jezika (angleščina, nemščina).
  • Zahteva se kakovostna priprava jedi, prijazna postrežba gostov, poznavanje sistema HACCP, poznavanje dela z davčno blagajno.
  • Gospodarno vzdrževanje koče in okolice ter znanje in opravljanje hišnih opravil.
  • Sodelovanje z organi društva.


V pisni prijavi je potrebno navesti:
  • Predstavitev ponudnika s poudarkom na izkušnjah na področju dela v planinskih postojankah ali v podobni gostinski dejavnosti.
  • Izpolnjevanje pogojev za opravljanje gostinske dejavnosti (prijavi je potrebno priložiti tudi ustrezna dokazila) ter podatke o podjetju, s katerim bomo sklenili pogodbo.
  • Vizija oskrbovanja Zavetišča v Gozdu.


Vse pravice, obveznosti in odgovornosti obeh pogodbenih strank, vključno z višino in načinom plačila, bomo uredili v pogodbi o poslovnem sodelovanju.


Pisne prijave
z vsemi zahtevanimi prilogami pošljite do vključno 8. junija 2021 na naslov: PD Križe, Pod slemenom 11, 4294 Križe z oznako »RAZPIS ZAVETIŠČE V GOZDU«.

Dodatne informacije
potrebne za pripravo ponudbe lahko dobite pri predsedniku razpisne komisije Ivanu Likarju (T: 041 784 175, E: info@pd-krize.si).

Po prejemu ponudb bomo s kandidati, ki bodo prišli v ožji izbor, organizirali ločene razgovore. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled zavetišča.


------------------------------------------------
Več prostih delovnih mest za delo v planinskih kočah
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti