nedelja, 1. oktober 2023
POIŠČI

Uspešen seminar za oskrbnike planinskih koč
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ÄŤetrtek, 2. februar 2023 ob 07:30, ogledov: 4603

Postani oskrbnik/najemnik Zavetišča v Gozdu

Planinsko društvo Križe | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Križe za čas letne sezone 2023, ta traja od 1. aprila do vključno 30. septembra, išče oskrbnika oziroma oskrbnika ali najemnika Zavetišča v Gozdu. Možna tudi sklenitev večletne pogodbe.

Zavetišče v Gozdu je v letni sezoni odprto od petka od 13. ure do nedelje zvečer (do 19. ure), v dnevih pred praznikom od 14. ure dalje in ob praznikih do 18. ure. Po dogovoru je lahko zavetišče odprto tudi v ostalih dnevih. Zavetišče je dostopno z vozilom. Nudimo urejeno delovno okolje in stimulativno plačilo.

Osnovni pogoji oskrbovanja:
  • Pogodbo bomo sklenili s ponudnikom, podjetjem (d.o.o. ali s.p.), ki ima registrirano opravljanje gostinske dejavnosti.
  • Zaželeno pogovorno zanje enega tujega jezika (angleščina, nemščina).
  • Potrebna je kakovostna priprava jedi, prijazna postrežba gostov, poznavanje sistema HACCP, poznavanje dela z blagajno.
  • Gospodarno vzdrževanje koče in okolice ter znanje in opravljanje hišnih opravil.

V pisni prijavi je potrebno priložiti:
  • Predstavitev ponudnika s poudarkom na izkušnjah na področju dela v planinskih postojankah ali v podobni gostinski dejavnosti.
  • Izpolnjevanje pogojev za opravljanje gostinske dejavnosti (prijavi je potrebno priložiti tudi ustrezna dokazila) ter podatke o podjetju, s katerim bomo sklenili pogodbo.
  • Podatke o podjetju, s katerim bomo sklenili pogodbo (kopija izpisa iz Ajpes-a).


Vse pravice, obveznosti in odgovornosti obeh pogodbenih strank, vključno z višino in načinom plačila, bomo uredili v pogodbi.

Pisne prijave z vsemi zahtevanimi prilogami pošljite do vključno ponedeljka, 27. februarja 2023 na naslov: PD Križe, Pod slemenom 11, 4294 Križe z oznako »RAZPIS ZAVETIŠČE V GOZDU« ali na elektronski naslov info@pd-krize.si.

Dodatne informacije
potrebne za pripravo ponudbe lahko dobite pri predsedniku razpisne komisije Ivanu Likarju na telefonski št. 041 784 175, vse dni v tednu med 8. in 18. uro.

Po prejemu ponudb bomo s kandidati, ki bodo prišli v ožji izbor, organizirali ločene razgovore. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled koče in seznanitev z delom.
Izbranemu kandidatu bomo na njegovo željo omogočili uvajanje v delo in dodatno izobraževanje.


------------------------------------------------
Več prostih delovnih mest za delo v planinskih kočah
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti