petek, 17. september 2021
POIŠČI

Izveden prvi seminar za oskrbnike planinskih koč
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

petek, 20. avgust 2021 ob 16:30, ogledov: 241

TURISTIČNA KONFERENCA| Po stopinjah inovacij Turizma 4.

Objavil(a): Matej Ogorevc
Aktivnosti bodo potekale interaktivno, s poudarkom na uporabnih primerih v praksi. Ravno to je namreč tudi primarni cilj tehnoloških produktov in rešitev Turizma 4.0, da imajo pozitiven vpliv na kvaliteto življenja lokalnih prebivalcev.

Po stopinjah inovacij Turizma 4.0

torek, 24. avgust 2021, 9.30, Digitalno središče Slovenije (BTC, Ljubljana)


Primarno ciljno skupino udeležencev predstavljajo turistične destinacije, predstavniki institucij, ki delujejo na področju kulturne dediščine, idr. zainteresirana javnost.

Na konferenci bomo sicer predstavili rezultate uporabe produktov Turizma 4.0 v realnem okolju. Sledili bodo primeri dobrih praks turističnih destinacij, ki so v preteklem letu s pomočjo inovativnih orodij digitalizirale svoje kulturne vsebine in z njimi obogatile turistično ponudbo. Sklepni del dopoldanskega dela bomo zaključili z okroglo mizo, kjer bomo skupaj s številni gosti razmišljali o prihodnosti turizma, načrtih za njegovo okrevanje, saj si želimo drugačnega turizma, ki bo resnično temeljil na trajnostnih in zelenih modelih, o uporabi produktov, ki so plod slovenskega znanja, ter tudi spoznali nekatere odlične prakse iz tujine.

V popoldanskem delu bo predstavljen koncept kolektivnih blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji so-ustvarja že vrsta destinacij, ter načrti kako se lahko vključijo v tehnološki razvoj in smernice Turizma 4.0. Ekipa SRIPTa bo dan zaključila s predstavitvijo inovativnega projekta, ki ravno tako stopa po stopinjah razvoja Turizma 4.0.

>>> Prijave in program <<<

Na okrogli mizi in s kratko predstavitvijo sodeluje tudi Planinska zveza Slovenije.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti