torek, 4. oktober 2022
POIŠČI

PZS na sejmu Natour Alpe-Adria 2017
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 5. avgust 2022 ob 07:30, ogledov: 4454

Postani oskrbnik Koče na Kriški gori

Planinsko društvo Križe | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Križe za obdobje od 1. oktobra 2022 do vključno 15. junija 2023 išče oskrbnika oziroma oskrbniško ekipo za oskrbovanje Koče na Kriški gori. Možna je tudi sklenitev večletne pogodbe kot tudi samo za čas zimske sezone.

Koča bo predvidoma obratovala: 
  • od petka od 13. ure do nedelje zvečer do 19. ure.
  • V dnevih pred praznikom od 13.00 naprej in v dnevih praznikov do 18.00 ure.

Po dogovoru bo koča lahko odprta tudi v ostalih dnevih, prav tako se lahko dogovori drugačen obratovalni čas koče. Koča je dostopna po urejeni planinski poti.

Možna je tudi sklenitev večletne pogodbe kot tudi samo za čas zimske sezone. Pogodbo o poslovnem sodelovanju oz. oskrbovanju bomo sklenili s ponudnikom, podjetjem (d. o. o. ali s. p.), ki ima registrirano opravljanje gostinske dejavnosti. Zaželeno je pogovorno zanje enega tujega jezika (angleščina, nemščina). Potrebna je tudi kakovostna priprava jedi, prijazna postrežba gostov, poznavanje sistema HACCP, poznavanje dela z blagajno, skrb za urejenost koče in okolice ter opravljanje hišnih opravil.
V pisni prijavi je potrebno navesti oziroma priložiti:
  • Predstavitev ponudnika s poudarkom na izkušnjah na področju dela v planinskih postojankah ali v podobni gostinski dejavnosti.
  • Izpolnjevanje pogojev za opravljanje gostinske dejavnosti.
  • Podatke o podjetju, s katerim bomo sklenili pogodbo.
  • Vizijo oskrbovanja Koče na Kriški gori.

Vse pravice, obveznosti in odgovornosti obeh pogodbenih strank, vključno z višino in načinom plačila, bomo uredili v pogodbi o poslovnem sodelovanju oz. oskrbovanju.

Pisne prijave
z vsemi zahtevanimi prilogami pošljite do vključno ponedeljka, 5. septembra 2022 na naslov: PD Križe, Pod slemenom 11, 4294 Križe z oznako »RAZPIS ─ KOČA NA KRIŠKI GORI« ali na elektronski naslov info@pd-krize.si.

Dodatne informacije
lahko dobite pri predsedniku razpisne komisije Ivanu Likarju (delovniki med 8. in 18. uro), mobitel 041 784 175.

Po prejemu ponudb bomo s kandidati, ki bodo prišli v ožji izbor, organizirali ločene razgovore. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled koče in seznanitev z delom. Izbranemu kandidatu bomo na njegovo željo omogočili tudi uvajanje v delo in dodatno izobraževanje.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti