nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI

Sejem Alpe-Adria PZS 2020
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 25. avgust 2023 ob 00:00, ogledov: 589

Razpis za zbiranje predlogov kandidatov za nadomestne člane organov Gospodarske komisije PZS

Objavil(a): Matej Ogorevc
V skladu s 4. členom Pravilnika Gospodarske komisije Planinske zveze Slovenije (GK) in na osnovi odstopne izjave načelnika GK in enega člana izvršnega odbora GK ter smrti člana izvršnega odbora GK Gospodarska komisija objavlja Razpis za zbiranje predlogov kandidatov za nadomestne člane organov Gospodarske komisije do konca mandatnega obdobja 2022-2026.

 


V Mandatnem obdobju 2022-2026 je Gospodarska komisija prejela odstopno izjavo načelnika GK PZS, odstopno izjavo enega člana IO GK ter se soočila s smrtjo enega člana IO GK. Za nadaljnje delo Gospodarske komisije do konca mandata 2026 se zato izvede kandidacijski postopek za zapolnitev praznih mest članov organov GK PZS. In sicer se na naslednjem Zboru gospodarjev voli

  • načelnik GK,
  • dva člana izvršnega GK.

Rok za vložitev kandidatur je 10. september 2023. Pravilno izpolnjene in podpisane kandidature se pošlje bodisi kot sken preko elektronske pošte na naslov gospodarska.komisija@pzs.si bodisi v ovojnici (s pripisom »volitve organi GK«) na naslov: Planinska zveza Slovenije, Gospodarska komisija, p. p. 214, 1001 Ljubljana. Kandidature se lahko oddajo tudi osebno v tajništvu PZS do 12. ure zadnjega dne roka.

Potrebno je izpolniti obrazec Evidenčni list za kandidiranje za načelnika in voljene člane IO GK PZS. Na enem obrazcu je lahko podana kandidatura le za enega kandidata.

DOC Evidenčni list za kandidiranje za načelnika in voljene člane IO GK PZS

 

Gospodarska komisija PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti