sobota, 2. december 2023
POIŠČI

Delovna ekipa
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 30. november 1999 ob 00:00, ogledov: 2827

PRIJAVA INVESTICIJE V PLANINSKO KOČO ZA LETO 2009

Spoštovani predsedniki Planinskih društev!

Ponovno -  kot vsako leto vendar malo prej kot običajno, se obračamo na vas da bi nam čim prej, najkasneje do konca tega meseca (do 30. septembra) poslali na PZS izpolnjen obrazec (priložen v nadaljevanju) »Prijava investicije v planinsko kočo za leto 2009« (program vzdrževalnih del,  obnov in posodobitev, ekoloških sanacij, in drugih investicij na planinskih kočah), ki jo/jih upravlja vaše planinsko društvo in ima(jo) status »Planinske postojanke«. 

V letošnjem letu podrobno izpolnjen obrazec z opisi del, oceno vrednosti del  in termini izvedb,  potrebujemo pri pripravah za sodelovanje na razpisu za pridobivanje evropskih sredstev na predvidenem razpisu Ministrstva za gospodarstvo - direktorata za turizem.  Zaenkrat podrobne dokumentacije (če je še nimate ) ni potrebno pošiljati - jo pa vsekakor pričnite pripravljati,  bolj potrebujemo podatke o nameravani investiciji (opis, kaj se bo delalo) in podatke o vrednosti del (finančna konstrukcija). Ob tej priložnosti vas tudi opozarjamo, da poskrbite, da bodo vaši objekti imeli vsa potrebna dovoljenja, zlasti pa pridobljeno uporabno dovoljenje za planinsko kočo. Če ga še nimate, vas prosimo, da to čim prej uredite.

V prepričanju, da nam boste čim prej odgovorili, zanesljivo pa v zaprošenem času, se vam zahvaljujemo in  vas lepo planinsko pozdravljamo.

Načelnik GK PZS:        

Franc Štibernik
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti