petek, 1. julij 2022
POIŠČI

Novi načelnik Gospodarske komisije PZS je Janko Rabič
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ÄŤetrtek, 19. januar 2012 ob 00:00, ogledov: 2006

Obnova športnih objektov - razpis 2012

Objavil(a): Zdenka Mihelič
HELIOS Domžale d.d. in Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez tudi letos, že trinajsto leto zapored, pozivata vse športne zveze, da se prijavijo na natečaj »Uredite si športne objekte po svoje«

HELIOS Domžale, d.d. in Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez razpisujeta PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV v Sloveniji:

»Uredite si športne objekte po svoje«
Brezplačna dodelitev barv in lakov iz proizvodnega programa podjetja HELIOS, Tovarna barv, lakov in umetnih smol Količevo, d.o.o.

CILJ PROJEKTA: Obnova športnih objektov, ki so namenjeni tekmovalnemu in vrhunskemu športu ter tudi rekreativni vadbi.

KDO SE LAHKO PRIJAVI? Na razpis se lahko prijavijo občinske športne zveze - nosilke regijskih pisarn OKS, ki predlagajo prejemnike sredstev iz vrst društev v občinah, ki jih pokrivajo. Končni prejemnik sredstev je lahko športno društvo, ki ga razpisni komisiji predlaga občinska športna zveza - regijska pisarna OKS.

PRIJAVE: Razpisno dokumentacijo, skupaj z utemeljitvami, lahko športne zveze, preko svojih regijskih pisarn, posredujejo do 29. februarja 2012 na naslov: HELIOS Domžale d.d., Služba za marketing, zoznako »RAZPIS - ŠPORTNI OBJEKTI«, Količevo 2, 1230 Domžale

Finaliste bodo letos določili uporabniki športnih objektov z glasovanjem preko Facebooka, zmagovalce pa izbrala strokovna komisija.

MERILA ZA IZBOR PROJEKTA:
Prednost pri izbiri bodo imeli:
1. Športni objekti, v katerih je obnova nujen pogoj za odvijanje športnih programov.
2. Športni objekti, ki so potrebni zahtevnejše obnove.
3. Športni objekti, v katerih se redno odvija športni program.
4. Športni objekti, ki se nahajajo na gosteje naseljenih območjih.
5. Športni objekti, ki so v občinah v katerih ni ustanovljenih občinskih športnih zvez.
6. Športni objekti, na katerih se obnovitvena dela lahko zaključijo do konca leta 2012.

ORIENTACIJSKA VREDNOST RAZPISA
:
Orientacijska vrednost razpisa je 7.000,00 EUR neto v materialu za obnovo - barvah in lakih iz proizvodnega programa podjetja HELIOS, Tovarna barv, lakov in umetnih smol Količevo, d. o. o. 

Podjetje Helios bo trem izbranim športnim društvom podarilo barve in lake iz svojega proizvodnega programa, s katerim bodo lahko olepšali svoje športne objekte. Razpisno dokumentacijo in dodatne informacije je mogoče najti na spletnih straneh podjetja Helios (www.helios.si) in OKS (www.olympic.si). Zanimanja za natečaj je vsako leto veliko. Do sedaj je bilo športnim zvezam dodeljeno že več kot 16.000 litrov barv in premazov.

Več:
PDF Razpisna dokumentacija 2012 (151,27 KB)

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti