petek, 1. julij 2022
POIŠČI

Utrinki z otvoritvene slovesnosti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ÄŤetrtek, 23. februar 2012 ob 00:00, ogledov: 2792

RAZPIS za koriščenje helikopterskih prevozov za ekološke sanacije planinskih koč

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Na podlagi sklenjenega dogovora med Slovensko vojsko in Planinsko zvezo Slovenije objavlja Gospodarska komisija Planinske zveze Slovenije RAZPIS za koriščenje helikopterskih prevozov (do 15 ur) za namen ekološke sanacije planinskih koč v letu 2012.
Na podlagi sklenjenega dogovora med Slovensko vojsko in Planinsko zvezo Slovenije objavlja Gospodarska komisija Planinske zveze Slovenije
 
RAZPIS
 
za koriščenje helikopterskih prevozov za namen ekološke sanacije planinskih koč v letu 2012
 
Predmet razpisa: do 15 ur helikopterskih poletov helikopterja SV za prevoz materiala za ekološko sanacijo planinskih postojank v letu 2012. 
 
Razpis je namenjen planinskim društvom, ki upravljajo planinske koče I. in II. kategorije. Za koče I. kategorije je namenjeno 10 ur, za koče II. kategorije pa 5 ur helikopterskih prevozov. V primeru neizkoriščenosti ur v posamezni skupini, se lahko helikopterske ure prenesejo v drugo skupino. Posamezno planinsko društvo bo lahko koristilo največ dve uri helikopterskih poletov, v primeru neizkoriščenosti pa lahko tudi več. Priporočljive so skupne prijave več planinskih društev, za kar dobi prijava pri ocenjevanju dodatno število točk, ki pa so možne le v primeru, da bo tudi helikopterski prevoz skupen za več koč hkrati. Kriteriji za ocenjevanje vlog so priloga tega razpisa.

V vlogi je potrebno navesti:

Naziv planinskega društva, ime planinske koče, v primeru, da leži planinska koča v zavarovanem območju, navedite v katerem, opis predvidene investicije, termin predvidene investicije, maso in opis tovora, ki ga je potrebno prepeljati. Vlogi je potrebno priložiti tudi projektno dokumentacijo predvidene investicije.

Vlogo je treba poslati priporočeno na naslov Planinska zveza Slovenije, Gospodarska komisija, Dvorakova 9, p. p. 214, 1001 Ljubljana, ali oddati v glavni pisarni PZS v času uradnih ur. Vloga mora biti v zaprti kuverti s pripisom: »NE ODPIRAJ - JAVNI RAZPIS HELIKOPTERSKI PREVOZI«

Rok za oddajo vlog je vključno 30. marca 2012.
Nepravočasno oddanih vlog ocenjevalna komisija ne bo upoštevala. 

Rezultati izbora bodo znani do 15. aprila in bodo javno objavljeni. Z izbranimi planinskimi društvi bo sklenjena pogodba za koriščenje helikopterskih prevozov v letu 2012.
 
Dodatne informacije in pojasnila dobite pri strokovnem sodelavcu GK Klemenu Petku, e-mail: klemen.petek@pzs.si ali na tel.: 01 43 45 683.

Lep planinski pozdrav!
 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Obvestila o stanju poti